Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: Productielijn voor geïsoleerd glas
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Joy Shing Glass: Productielijn voor geïsoleerd glas

2024-01-08

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: Productielijn voor geïsoleerd glas

Een hoogwaardig geïsoleerd glas heeft uiterst hoge eisen aan het proces en de kwaliteitsnormen van het productiebedrijf en aan de apparatuur.de nauwkeurigheid en intelligentie van de apparatuur bepalen de uiteindelijke kwaliteit van het glasproduct.

 

Joy Shing Glass heeft momenteel 2 productielijnen voor geïsoleerd glas, met productie- en verwerkingsmogelijkheden:

Maximale afmeting:3300*22000 mm

Min grootte:300 x 300 mm

Jaarproductie:1,200, 000 vierkante meter

Inleiding tot de productieapparatuur voor geïsoleerd glas:

Joy Shing Glass' LISEC geïsoleerd glas productielijn is 45 meter lang, met de grootste glasgrootte: 2,5m*3,5m, en glasdikte: 12-60mm.snelle argonvulling, automatische hoekherstel na plakken, en de mogelijkheid om speciaal gevormd, drie-glas en twee-holte composietglas, enz. te verwerken. De apparatuur is snel, gemakkelijk te bedienen,en de kwaliteit van het eindproduct stabiel isDe unieke gasvullingstechnologie kan zorgen voor een snelle vulling van argongas tijdens het continue productieproces, het verhogen van de productie-efficiëntie,en ervoor zorgen dat het gasvullingsgehalte meer dan 90% bereikt.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glass: Productielijn voor geïsoleerd glas  0laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glass: Productielijn voor geïsoleerd glas  1

LiSEC holle productielijnfoto's

 

Joy Shing Glass is opgericht in 2013 en is een hoogwaardige glasleverancier in China.volwassen productieprocessen en strikte kwaliteitsmanagementsystemen om een hoge kwaliteit en een stabiel aanbod van producten te garanderen. Biedt geïntegreerde glasoplossingen, glas aanpassing en diepe verwerking, technische ondersteuning en volledige after-sales diensten voor uw project. Als u op zoek bent naar hoogwaardige glas leveranciers,Neem gerust contact met ons op..

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.